Välkomna till ställplatsen på Denningarums gård.

Vi har inget bokningssystem, men det är ytterst sällan som det är fullbelagt. Det finns reservplatser om ni slår en signal på 044-44008

 

Ställplatsen ligger belägen strax efter boningshuset vid dammen där det växer björkar. Där kan ni ställa er där det passar. Eluttag finns på bägge sidor om gräsmatttan och slang och kran med dricksvatten finns i kanten mot grusvägen där ni även kan sortera ert avfall i sopkärlen. Handikappanpassade toaletter och dusch finns strax till höger om gårdsbutiken som ligger i den vita lägre stenbyggnaden. Toalett och dusch är tillgängliga hela dygnet.

Om ni kommer på kvällen och ingen personal finns på plats så ställer ni er på valfri plats. Vanligtvis är det alltid någon på plats från tidig morgon. 

I omgivningarna runt gården finns väldigt fina vandringsvägar. Ni kan till exempel besöka Sissas stuga som ligger cirka 2 km. från gården eller Hoppenstedts grav omkring 500 meter från gården. Går ni ner mot de stora stallbyggnaderna och följer ån nedströms så finns det en mycket vacker stig som går längs med ån till den gamla bruksorten Östanå cirka 2,5 km från Denningarum.

Ställplatsen har gott om yta och om ni känner att ni har behov av att ha ännu större avskildhet från andra människor av olika anledningar så går det bra att använda gräsplanen som ligger närmre serveringen / gårdsbutiken. 

Det kan som vi alla vet finnas anledning att undvika kontakt med andra människor nu och en tid framöver. Då matserveringen öppnar för säsongen kan vi om behov finns leverera mat till er från serveringen till er husbil. Det ordnar vi till ordinarie pris. Ta bara kontakt med mig, Bjarne, på 0705544008. 

Då vi öppnar butiken i år kommer det att finnas en  del basvaror till försäljning såsom mjölk, ost, bröd, ägg mm. Butiken är öppen 12 – 17 dagligen men om ni tar kontakt med mig så går det oftast att handla andra tider också. 

Priset per natt för att stå hos oss är 150 kronor. 

Undrar ni över något så ring 0705544008

Vänligen

Bjarne Ivarsson

med personal.