Om

Välkommen till Denningarums gård, en hemsida som hyllar och minns en gång så livfull och aktiv gård. Tyvärr är den nu stängd, men genom denna sida vill vi hålla minnet av dess betydelse och historik vid liv.

Gården, som låg i en idyllisk och naturskön plats, var länge en viktig del av lokalsamhället. Här fanns det alltid något på gång, från bondens marknad till skördetider och höstfester. Folk från när och fjärran samlades på gården för att uppleva dess charm och karaktär.

Men trots sin popularitet och betydelse, stängdes gården slutligen på grund av olika omständigheter. Trots att det var en tung förlust för bygden, har minnet av gården levt vidare och har fortsatt att inspirera och väcka känslor av nostalgi hos många.

På denna sida kan du läsa om gårdens historia och betydelse, se bilder från dess glansdagar och lära dig mer om de aktiviteter som hölls här. Vi hoppas att du kommer att få en inblick i den rika kulturella och sociala arv som denna gård representerar.

Vi vill också betona vikten av att stödja lokala verksamheter. Genom att besöka gården och stödja dess verksamhet kunde man ha bidragit till att bevara dess betydelse och stärka lokalsamhället.

Även om Denningarums gård inte längre är öppen, kommer den alltid att finnas kvar i våra hjärtan och minnen. Vi hoppas att denna sida kan bidra till att bevara dess betydelse och inspirera andra att uppskatta och stödja lokala verksamheter.